Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Szállítás alatt
Vonalkód: 5997416593743
Szállítási díj: 1.590 Ft

Csorba Anita azoknak mutat utat, akik szeretnék felfedezni a bennük rejlő művészt, sőt egy éven keresztül fogja a kezüket, miközben felfedezik az alkotás örömét.

  • Színező havi naptár
  • Havi fő célok
  • Havi motiváció
  • Hónap alkotás kihívása
  • Kreatív vázlat
  • Hangulatkövető
  • Amire a legbüszkébb vagyok
  • Havi értékelő

PlanAll x Csorba Anita Kreatív tervező - Stripe

5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Cégvezető, tartalomgyártó, youtuber, podcaster, enteriőrtervező, festőművész.Sokoldalú, kreatív személyiség, aki renge-teg dolgot csinál egyszerre. Nagyon boldogok vagyunk, hogy közösen elkészíthettük személyes PlanAll naptárját, ami nagyszerű tippeket ad arra, hogyan lehet a kreativitás a hétköznapjaink része.


• PLANALL, A LIFE COACH, AMI MINDIG VELED VAN •

Akár tele elképzelésekkel, akár az élet adta kihívások előtt kissé megtorpanva kezdi el valaki az új esztendőt, fontos, hogy mindenkinek legyen egy segítője, egy társa a rövid- és a hosszútávú tervezések során egyaránt. Egy coach, aki utat tud mutatni. De ezt a támaszt nem csupán egy személyben találhatod meg, hiszen a PlanAll System célja éppen az, hogy a hét bármely napján, a nap bármely szakában a tulajdonosa rendelkezésére álljon!

 

Megtalálni a célt, amiért érdemes küzdeni! Kihozni a bennünk rejlő maximumot!

A már megtett út mérlegelésével és értékelésével segít meghatározni, ki is vagy valójában a jelen pillanatban, de abban is útmutatást ad, hogy mivé válhatsz. A realitások talaján maradva mutat irányt az év során.

A hétköznapok fásultságában élve gyakran nehéz felismerni a belsőnkben szunnyadó lehetőségeket, de irányított odafigyeléssel felfedezhetővé és fejleszthetővé válnak olyan, eddig ismeretlen értékek, mint a kreativitás, a sokszínűség vagy épp a produktivitás.

   
Felfedezni a bejárható utat! Jobb emberré válni!
A célok kitűzése az első állomás, de a neheze még ezután következik. A PlanAll System segítségével lépésről lépésre lehet kidolgozni azt az utat, amely elvezet ezekhez a célokhoz. Az év során előrehaladva pedig az elképzelések felülvizsgálatának és finomításának is teret enged. Bár tökéletes ember nem létezik, de mindig törekedni kell rá, hogy azzá váljunk. A PlanAll System nemcsak felületet, hanem kidolgozott módszereket is ad a felhasználók kezébe, amelyek segítségével az önértékelés és a személyiségfejlesztés is egyszerűbbé, sőt, utánkövethetővé válik.

Paraméterek

Oldalszám 240 oldal
Méret 170x216 mm
Kötészet Arany prég, UV lakk, soft-touch fólia, kerekített sarok, gumis rögzítés
Belív 1055 gr, Recystar natural, 4+4 szín nyomás
Jelölőszalag 1 színes, 1 fehér
Naptár bontás napi, heti, havi, éves
Az oldal tetejére