Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
13.980 Ft
11.980 Ft (9.433 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Elfogyott
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.590 Ft

KHK Siker tervező Green és

Parker Jotter Golyóstoll együtt

2.000 Ft kedvezménnyel

KHK Siker tervező Green + Parker Jotter Golyóstoll

13.980 Ft
11.980 Ft (9.433 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Kende-Hofherr Kriszta motivációs tippekkel, sikersztorikkal, személyes tapasztalatokkal, történetekkel segít a mindennapok sikeres menedzselésében. 
​Ki Ő? Motivációs tanácsadó, a legnagyobb hazai sztárok imázsáért felelős TMC Management alapító tulajdonosa. Sikeres üzletasszony, lenyűgöző személyiség, a PlanAll brand legújabb nagykövete.

Két borítóváltozatban.


• PLANALL, A LIFE COACH, AMI MINDIG VELED VAN •

Akár tele elképzelésekkel, akár az élet adta kihívások előtt kissé megtorpanva kezdi el valaki az új esztendőt, fontos, hogy mindenkinek legyen egy segítője, egy társa a rövid- és a hosszútávú tervezések során egyaránt. Egy coach, aki utat tud mutatni. De ezt a támaszt nem csupán egy személyben találhatod meg, hiszen a PlanAll System célja éppen az, hogy a hét bármely napján, a nap bármely szakában a tulajdonosa rendelkezésére álljon!

Megtalálni a célt, amiért érdemes küzdeni! Kihozni a bennünk rejlő maximumot!

A már megtett út mérlegelésével és értékelésével segít meghatározni, ki is vagy valójában a jelen pillanatban, de abban is útmutatást ad, hogy mivé válhatsz. A realitások talaján maradva mutat irányt az év során.

A hétköznapok fásultságában élve gyakran nehéz felismerni a belsőnkben szunnyadó lehetőségeket, de irányított odafigyeléssel felfedezhetővé és fejleszthetővé válnak olyan, eddig ismeretlen értékek, mint a kreativitás, a sokszínűség vagy épp a produktivitás.

   
Felfedezni a bejárható utat! Jobb emberré válni!
A célok kitűzése az első állomás, de a neheze még ezután következik. A PlanAll System segítségével lépésről lépésre lehet kidolgozni azt az utat, amely elvezet ezekhez a célokhoz. Az év során előrehaladva pedig az elképzelések felülvizsgálatának és finomításának is teret enged. Bár tökéletes ember nem létezik, de mindig törekedni kell rá, hogy azzá váljunk. A PlanAll System nemcsak felületet, hanem kidolgozott módszereket is ad a felhasználók kezébe, amelyek segítségével az önértékelés és a személyiségfejlesztés is egyszerűbbé, sőt, utánkövethetővé válik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére