Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
(4)
Vonalkód: 5997416594153
Szállítási díj: 1.750 Ft

Kende-Hofherr Krisztina Brand Nagykövet, aki 2022-re egy minden eddiginél komplexebb és céltudatosabb, sikerorientált tervezőt jelentet meg.

  • Motivációs idézetek
  • Negyedéves célok
  • Heti összegző
  • Fő célok
  • Hálanapló
  • Napi szokáskövető
  • Tennivaló lista
  • Nyári szünidő tervező

PlanAll x KHK Siker tervező - Green

6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem
Add hozzá kosaradhoz és 20% kedvezményt adunk az alábbi kiegészítő termék árából.

Leírás

Kende-Hofherr Kriszta motivációs tippekkel, sikersztorikkal, személyes tapasztalatokkal, történetekkel segít a mindennapok sikeres menedzselésében. 
​Ki Ő? Motivációs tanácsadó, a legnagyobb hazai sztárok imázsáért felelős TMC Management alapító tulajdonosa. Sikeres üzletasszony, lenyűgöző személyiség, a PlanAll brand legújabb nagykövete.

Két borítóváltozatban.

 


 

• PLANALL, A LIFE COACH, AMI MINDIG VELED VAN •

Akár tele elképzelésekkel, akár az élet adta kihívások előtt kissé megtorpanva kezdi el valaki az új esztendőt, fontos, hogy mindenkinek legyen egy segítője, egy társa a rövid- és a hosszútávú tervezések során egyaránt. Egy coach, aki utat tud mutatni. De ezt a támaszt nem csupán egy személyben találhatod meg, hiszen a PlanAll System célja éppen az, hogy a hét bármely napján, a nap bármely szakában a tulajdonosa rendelkezésére álljon!

 

Megtalálni a célt, amiért érdemes küzdeni! Kihozni a bennünk rejlő maximumot!

A már megtett út mérlegelésével és értékelésével segít meghatározni, ki is vagy valójában a jelen pillanatban, de abban is útmutatást ad, hogy mivé válhatsz. A realitások talaján maradva mutat irányt az év során.

A hétköznapok fásultságában élve gyakran nehéz felismerni a belsőnkben szunnyadó lehetőségeket, de irányított odafigyeléssel felfedezhetővé és fejleszthetővé válnak olyan, eddig ismeretlen értékek, mint a kreativitás, a sokszínűség vagy épp a produktivitás.

   
Felfedezni a bejárható utat! Jobb emberré válni!
A célok kitűzése az első állomás, de a neheze még ezután következik. A PlanAll System segítségével lépésről lépésre lehet kidolgozni azt az utat, amely elvezet ezekhez a célokhoz. Az év során előrehaladva pedig az elképzelések felülvizsgálatának és finomításának is teret enged. Bár tökéletes ember nem létezik, de mindig törekedni kell rá, hogy azzá váljunk. A PlanAll System nemcsak felületet, hanem kidolgozott módszereket is ad a felhasználók kezébe, amelyek segítségével az önértékelés és a személyiségfejlesztés is egyszerűbbé, sőt, utánkövethetővé válik.

 

 

Paraméterek

Oldalszám 288 oldal
Méret 170x216 mm
Kötészet Arany prég, vászonprégelt borítás
Belív 100 gr, Munken cream, 2+2 szín nyomás
Jelölőszalag 1 színes, 1 fehér
Naptár bontás napi, heti, havi, éves

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
2022. 03. 09. -
Szuper ! Én kaptam ajándékba, és a lányomnak rendeltem, hasonlóakat nézegetett, de mikor ezt meglátta, azt mondta, hogy pont ilyet keresett!
2022. 01. 16. -
Idén megpróbáltam egy családi tervezőt, de sajnos hiányoztak a napoknál az órák, így viszont nem lehet tervezni. Visszatértem Krisztina tervezőjéhez, mert ez a legjobb!
2021. 11. 24. -
Gratulálok,mindig használtam éves tervezőt de ennyire átfogó mindenben segítő még nem akadt a kezembe eddig.
2021. 11. 14. -
Nagyon gyorsan kézhez kaptam a rendelésemet, amelyet ezúton is köszönök a PlanAllnak. Pénteken rendeltem és kedden már hozta is futár.
Én ugyan még csak átlaloztam a naplót, de már most imádom. Sokkal jobb, mint amire számítottam. Az AJMAFT pedig 2022 jelmondata lesz számomra.
Az oldal tetejére