Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
17.440 Ft
14.940 Ft (11.764 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Elfogyott
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.590 Ft

Ördög Nóri Családi tervező és

Parker Jotter XL Golyóstoll együtt

2.500 Ft kedvezménnyel

Ördög Nóri Családi tervező Közösen + Parker Jotter XL

17.440 Ft
14.940 Ft (11.764 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Műsorvezető, szerkesztő, youtuber, modell, bolttulajdonos, feleség, édesanya – és még rengeteg minden! Személyes tapasztalatokkal, történetekkel, inspirációval nyújt igazi segítséget a családi tervezésben. Egy biztos, ha valakitől,akkor tőle érdemes megtanulni a tökéletes szervezés és időbeosztás titkait.
Három borítóváltozatban. 


• PLANALL, A LIFE COACH, AMI MINDIG VELED VAN •

Akár tele elképzelésekkel, akár az élet adta kihívások előtt kissé megtorpanva kezdi el valaki az új esztendőt, fontos, hogy mindenkinek legyen egy segítője, egy társa a rövid- és a hosszútávú tervezések során egyaránt. Egy coach, aki utat tud mutatni. De ezt a támaszt nem csupán egy személyben találhatod meg, hiszen a PlanAll System célja éppen az, hogy a hét bármely napján, a nap bármely szakában a tulajdonosa rendelkezésére álljon!

Megtalálni a célt, amiért érdemes küzdeni! Kihozni a bennünk rejlő maximumot!

A már megtett út mérlegelésével és értékelésével segít meghatározni, ki is vagy valójában a jelen pillanatban, de abban is útmutatást ad, hogy mivé válhatsz. A realitások talaján maradva mutat irányt az év során.

A hétköznapok fásultságában élve gyakran nehéz felismerni a belsőnkben szunnyadó lehetőségeket, de irányított odafigyeléssel felfedezhetővé és fejleszthetővé válnak olyan, eddig ismeretlen értékek, mint a kreativitás, a sokszínűség vagy épp a produktivitás.

   
Felfedezni a bejárható utat! Jobb emberré válni!
A célok kitűzése az első állomás, de a neheze még ezután következik. A PlanAll System segítségével lépésről lépésre lehet kidolgozni azt az utat, amely elvezet ezekhez a célokhoz. Az év során előrehaladva pedig az elképzelések felülvizsgálatának és finomításának is teret enged. Bár tökéletes ember nem létezik, de mindig törekedni kell rá, hogy azzá váljunk. A PlanAll System nemcsak felületet, hanem kidolgozott módszereket is ad a felhasználók kezébe, amelyek segítségével az önértékelés és a személyiségfejlesztés is egyszerűbbé, sőt, utánkövethetővé válik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére