Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.990 Ft
2.495 Ft (1.965 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
(1)
Vonalkód: 5997416593729
Szállítási díj: 1.750 Ft
  • 12 színes havi elválasztó
  • "Az én évem" évösszegző
  • smart célok
  • életkerék
  • szokáskövető
  • önreflexió
  • anyagi tudatosság
  • érzelmi tudatosság
  • elmetérkép
  • motivációs idézetek

TUDJ MEG TÖBBET A PLANALL SYSTEMRŐL

PlanAll Classic Kötött 2022 Fun

4.990 Ft
2.495 Ft (1.965 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Add hozzá kosaradhoz és 20% kedvezményt adunk az alábbi kiegészítő termék árából.

Leírás

• A LIFE COACH, AMI MINDIG VELED VAN •

Akár tele elképzelésekkel, akár az élet adta kihívások előtt kissé megtorpanva kezdi el valaki az új esztendőt, fontos, hogy mindenkinek legyen egy segítője, egy társa a rövid- és a hosszútávú tervezések során egyaránt. Egy coach, aki utat tud mutatni. De ezt a támaszt nem csupán egy személyben találhatod meg, hiszen a PlanAll System célja éppen az, hogy a hét bármely napján, a nap bármely szakában a tulajdonosa rendelkezésére álljon!

Megtalálni a célt, amiért érdemes küzdeni! Kihozni a bennünk rejlő maximumot!

A már megtett út mérlegelésével és értékelésével segít meghatározni, ki is vagy valójában a jelen pillanatban, de abban is útmutatást ad, hogy mivé válhatsz. A realitások talaján maradva mutat irányt az év során.

A hétköznapok fásultságában élve gyakran nehéz felismerni a belsőnkben szunnyadó lehetőségeket, de irányított odafigyeléssel felfedezhetővé és fejleszthetővé válnak olyan, eddig ismeretlen értékek, mint a kreativitás, a sokszínűség vagy épp a produktivitás.

   
Felfedezni a bejárható utat! Jobb emberré válni!
A célok kitűzése az első állomás, de a neheze még ezután következik. A PlanAll System segítségével lépésről lépésre lehet kidolgozni azt az utat, amely elvezet ezekhez a célokhoz. Az év során előrehaladva pedig az elképzelések felülvizsgálatának és finomításának is teret enged. Bár tökéletes ember nem létezik, de mindig törekedni kell rá, hogy azzá váljunk. A PlanAll System nemcsak felületet, hanem kidolgozott módszereket is ad a felhasználók kezébe, amelyek segítségével az önértékelés és a személyiségfejlesztés is egyszerűbbé, sőt, utánkövethetővé válik.

Paraméterek

Kivitel Kötött keményfedeles
Méret  170x216 mm
Oldalszám  224 oldal
Borító  Arany prég, UV lakk, soft-touch fólia, kerekített sarok, gumis rögzítés
Belív  90 gr, 4+4 szín nyomás
Jelölőszalag  1 színes, 1 logózott
Naptár bontás Napi, heti, havi, éves

Vélemények

2.00
1 értékelés
5
0
4
0
3
0
2
1
1
0
2022. 01. 24. -
Már egy ideje szemeztem egy ilyesmi tervezővel, idén végre elszántam magam. A baj csak az, hogy a minden hónap végén megtalálható "napi szokáskövető" rész valami rejtélyes hiba miatt nagyjából használhatatlan, a számok és a négyzetrácsok az első néhány nap után sajnos el vannak csúszva egymástól. First world problem, tudom, de 5000 forintért nem ezt vártam, ennyi erővel vehettem volna valami nevenincs tervezőt ötödennyiért.
Az oldal tetejére