Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.990 Ft
1.393 Ft (1.097 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
(3)
Vonalkód: 5997416593620
Szállítási díj: 1.750 Ft
  • "Az én évem" évösszegző
  • smart célok
  • szokáskövető
  • jegyzet
  • anyagi tudatosság
  • érzelmi tudatosság
  • motivációs idézetek
  • hálanapló

PlanAll Mini 2022 Majestic

1.990 Ft
1.393 Ft (1.097 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Add hozzá kosaradhoz és 20% kedvezményt adunk az alábbi kiegészítő termék árából.

Leírás

• A LIFE COACH, AMI MINDIG VELED VAN •

Akár tele elképzelésekkel, akár az élet adta kihívások előtt kissé megtorpanva kezdi el valaki az új esztendőt, fontos, hogy mindenkinek legyen egy segítője, egy társa a rövid- és a hosszútávú tervezések során egyaránt. Egy coach, aki utat tud mutatni. De ezt a támaszt nem csupán egy személyben találhatod meg, hiszen a PlanAll System célja éppen az, hogy a hét bármely napján, a nap bármely szakában a tulajdonosa rendelkezésére álljon!

Megtalálni a célt, amiért érdemes küzdeni! Kihozni a bennünk rejlő maximumot!

A már megtett út mérlegelésével és értékelésével segít meghatározni, ki is vagy valójában a jelen pillanatban, de abban is útmutatást ad, hogy mivé válhatsz. A realitások talaján maradva mutat irányt az év során.

A hétköznapok fásultságában élve gyakran nehéz felismerni a belsőnkben szunnyadó lehetőségeket, de irányított odafigyeléssel felfedezhetővé és fejleszthetővé válnak olyan, eddig ismeretlen értékek, mint a kreativitás, a sokszínűség vagy épp a produktivitás.

   
Felfedezni a bejárható utat! Jobb emberré válni!
A célok kitűzése az első állomás, de a neheze még ezután következik. A PlanAll System segítségével lépésről lépésre lehet kidolgozni azt az utat, amely elvezet ezekhez a célokhoz. Az év során előrehaladva pedig az elképzelések felülvizsgálatának és finomításának is teret enged. Bár tökéletes ember nem létezik, de mindig törekedni kell rá, hogy azzá váljunk. A PlanAll System nemcsak felületet, hanem kidolgozott módszereket is ad a felhasználók kezébe, amelyek segítségével az önértékelés és a személyiségfejlesztés is egyszerűbbé, sőt, utánkövethetővé válik.

Paraméterek

Kivitel Kötött keményfedeles
Méret  112x140 mm
Oldalszám  184 oldal
Borító  Arany prég, UV lakk
Belív  90 gr, 2+2 szín nyomás
Naptár bontás Napi, heti, havi, éves

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
2022. 04. 21. -
Igazolt vásárlás
Idén vásároltam először PlanAll naptárat, kipróbálás céljából két méretben is. Számomra végül a hagyományos, nagyobb határidőnapló vált be, de nem tudnék rosszat mondani erre sem. Aki nem ír sokat a naptárába, annak tökéletes választás. Kényelmes, praktikus kiszerelés, ami kisebb táskában is elfér, gyönyörű a design, öröm kézbe venni.
2022. 03. 18. -
Nagyon szép a kivitelezése. Izgalmas lehetőségeket rejt a tartalma. Hiányolom belőle az üres oldalakat. Havonta 2-3 oldalt, a több saját projektnek.
Ajándékba vásároltam. A mérete miatt inkább azoknak tartom jónak, akik nem feltétlenül papír alapon terveznek, vagy kevesebb feljegyezni valójuk van.
2022. 02. 16. -
Harmadik ève rendelek a PlanAlltól határidőnaplót. Nekem nagyon bevált a belső tartalma ès elrendezèse is. Kiváltkèpp ez a zsebkönyv mèret. Külsejèben pedig gyönyörű minták vannak, csodás dísze a könyvespolcnak is miután vège az èvnek. Bátran ajánlom mindenkinek :)
Az oldal tetejére