Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett
Szállítási költség <strong>990 Ft-tól </strong> Szállítási költség 990 Ft-tól
Kiszállítás 1-8 munkanap Kiszállítás 1-8 munkanap
2.990 Ft
1.495 Ft (1.177 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Vonalkód: 5999121310837
Szállítási díj: 990 Ft

Oldalszám: 184 oldal

Méret: 112 x 140 mm

PlanAll Mini 2024 Best

2.990 Ft
1.495 Ft (1.177 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

• A LIFE COACH, AMI MINDIG VELED VAN •

A PlanAll System abban segít az embereknek, hogy könnyebben tudják tervezni az életüket. Akár tele elképzelésekkel, akár az élet adta kihívások előtt kissé megtorpanva kezdi el valaki az új esztendőt, fontos, hogy mindenkinek legyen egy segítője, egy társa a rövid- és a hosszútávú tervezések során egyaránt. Egy coach,aki utat tud mutatni. De ezt a támaszt nem csupán egy személyben találhatod meg, hiszen a PlanAll System célja éppen az, hogy a hét bármely napján, a nap bármely szakában a tulajdonosa rendelkezésére álljon.

S.M.A.R.T CÉLOK ÉLETKERÉK – AZ ÖNISMERET 8 PONTJA

Célokat kitűzni nem nagy dolog, vagy mégis? A mindennapi hajtásban gyakran előfordul, hogy valahogy elvész a lendület és félúton már azt sem tudjuk, hova indultunk és miért. Ennek az oka, hogy céljaink valójában homályos elképzelések,amelyek csak részben vagy egyáltalán nincsenek definiálva. Ebben segít a SMART módszer, ami 5 egyszerű lépésben segít meghatározni az ideális és valóban hatékony célokat.

Örökké változó világunkban lelki egyensúlyunk megteremtése kiemelkedő fontosságú. Az életkerék megmutatja, mely életterületünkön szükséges változtatni, fejlődni, segít megfogalmazni, hogy hol akadtál el. Az önismeret 8 pontja: egészség,lelkiség, személyes fejlődés, környezet, család, barátok, pár-kapcsolat, tanulmányok, munka, anyagiak, kreativitás, szórakozás, feltöltődés. Minden egyes szeletnél bejelölhetjük, hogy mennyire vagyunk elégedettek az adott életterülettel. A kör középpontja jelenti a nullát, a körvonal pedig a tízest a skálán.

SZOKÁS- ÉS HANGULATKÖVETŐ ÉVES ÉS NEGYEDÉVES ÉRTÉKELÉS
Tervezőinkben helyett kapott minden hónap zárásaként a szokás és hangulatkövető. Ezek segítségével nyomon követhetjük, mennyit tettünk az adott hónapban egy-egy szokáskialakításáért vagy hogy milyen hangulat uralta a mögöttünk álló 30 napot. A havi áttekintés során felülvizsgálhatjuk kitűzött céljainkat, láthatjuk fejlődési utunkat. A már megtett út mérlegelésével és értékelésével segít meghatározni, kik is vagyunk valójában a jelen pillanatban. A PlanAll System éves értékelésében számos kérdést teszünk fel, amelyek segítségünkre lehetnek az elmúlt év kielemzésében. Kiemelt szerepet kap a felelősségvállalás, a hála és a következőidőszak céljainak kitűzése is.

Tartalom:

  • Éves, Fél éves, Havi, Heti, Napi bontás
  • Heti célkitűzések
  • Én évem összegző
  • SMART célok
  • Szokáskövető
  • Hálanapló
  • Jegyzet
  • Heti motivációs idézetek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére