Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.490 Ft
3.245 Ft (2.555 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
(1)
Vonalkód: 5997416593552
Szállítási díj: 1.750 Ft

Viszkok Fruzsi PlanAll Brand Nagykövet a rendszerek, az átgondolt rutin és a tervezés elkötelezett híve, így PlanAll-jaival is abban segít, hogy rendet találjunk a hétköznapok rohanó káoszában. 

  • Könyvespolc
  • Heti összegző
  • Fő célok
  • Hálanapló
  • Napi szokáskövető
  • Hangulatkövető
  • Bakancslista
  • Pénzügyi tudatosság

PlanAll x Viszkok Fruzsi Éves tervező - Sunshine

6.490 Ft
3.245 Ft (2.555 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Add hozzá kosaradhoz és 20% kedvezményt adunk az alábbi kiegészítő termék árából.

Leírás

Fruzsi – ahogy azt nemrégiben a HVG Könyvek jóvoltából megjelentetett első könyve, a Tedd rendbe az életed! is hirdeti – a rendszerek, az átgondolt rutin és a tervezés elkötelezett híve, így PlanAll-jaival is abban segít, hogy rendet találjunk a hétköznapok rohanó káoszában. 

Két borítóváltozatban.


• PLANALL, A LIFE COACH, AMI MINDIG VELED VAN •

Akár tele elképzelésekkel, akár az élet adta kihívások előtt kissé megtorpanva kezdi el valaki az új esztendőt, fontos, hogy mindenkinek legyen egy segítője, egy társa a rövid- és a hosszútávú tervezések során egyaránt. Egy coach, aki utat tud mutatni. De ezt a támaszt nem csupán egy személyben találhatod meg, hiszen a PlanAll System célja éppen az, hogy a hét bármely napján, a nap bármely szakában a tulajdonosa rendelkezésére álljon!

 

Megtalálni a célt, amiért érdemes küzdeni! Kihozni a bennünk rejlő maximumot!

A már megtett út mérlegelésével és értékelésével segít meghatározni, ki is vagy valójában a jelen pillanatban, de abban is útmutatást ad, hogy mivé válhatsz. A realitások talaján maradva mutat irányt az év során.

A hétköznapok fásultságában élve gyakran nehéz felismerni a belsőnkben szunnyadó lehetőségeket, de irányított odafigyeléssel felfedezhetővé és fejleszthetővé válnak olyan, eddig ismeretlen értékek, mint a kreativitás, a sokszínűség vagy épp a produktivitás.

   
Felfedezni a bejárható utat! Jobb emberré válni!
A célok kitűzése az első állomás, de a neheze még ezután következik. A PlanAll System segítségével lépésről lépésre lehet kidolgozni azt az utat, amely elvezet ezekhez a célokhoz. Az év során előrehaladva pedig az elképzelések felülvizsgálatának és finomításának is teret enged. Bár tökéletes ember nem létezik, de mindig törekedni kell rá, hogy azzá váljunk. A PlanAll System nemcsak felületet, hanem kidolgozott módszereket is ad a felhasználók kezébe, amelyek segítségével az önértékelés és a személyiségfejlesztés is egyszerűbbé, sőt, utánkövethetővé válik.

Paraméterek

Oldalszám 208 oldal
Méret 170x216 mm
Kötészet Rosegold prég, UV lakk, soft-touch fólia, kerekített sarok, gumis rögzítés
Belív 100 gr, Munken cream, 4+4 szín nyomás
Jelölőszalag 1 színes, 1 fehér
Naptár bontás napi, heti, havi, éves

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2022. 04. 21. -
Igazolt vásárlás
Ez a naptár egy álom! Már régóta szemezgettem Fruzsi tervezőivel, de az idei év egyik legjobb befektetésének bizonyult, hogy végül megrendeltem a határidőnaplót. Ideális a mérete, egy átlagos méretű táskában kényelmesen elfér, így mindig magammal tudom vinni. Bőven van hely, hogy a tervezett programokon kívül egy pár soros összefoglalót is írjak az adott naphoz. A színek és a grafika gyönyörű, nagyon szeretem, hogy minden oldala különleges, nem a hagyományos, díszítés nélküli naptárlapok.
Az oldal tetejére